conteng2.


Ramadhan,
event yang grand disusun YANG MAHA PENCIPTA untuk hamba-hambanya.
Bermula pembukaannya pun sudah grand,
Akhirnya juga diakhiri dengan majlis penutup yang sangat-sangat gah dengan persediaan bermula 10 malam yang terakhir event itu.

"terasa malas nak ke mana-mana malam ni. nak gi hospital pun malas, nak gi masjid, tarawih pun malas"

"akak, kenapa cakap camtu, bulan ramadhan bukannya ada tiap2 bulan. kalau bulan ramadhan pun kita kalah dengan nafsu, camne nak menang time bulan2 lain?"

Di penutupnya, Allah janjikan keampunan untuk hambanya. Bukankah pekerja yang sudah langsai tugasnya akan mendapat ganjaran? =)

lailatul qadar pula bonusnya, bagi hamba yang bertuah.

menconteng mengikut kata hati.
rindu pada abah. rindu pada mak. rindu pada semua.

sob..sob...sob...

4 comments:

Dila Idrus said...

rinndduuu kat akak
sob2..

putih said...

huhu~
rindu jugak kat kamu!
>.<

jgn nakal2 tau dok mesia tu!

MAS said...

waaaaaaahhh
rindu mila jugak!

putih said...

huhu~

kamu pon sntiasa ade dlm hati n doa ..iAllah

;)