random~


"mak tak pandai la nisah...dulu mak pandai la..sekarang dah tak pandai dah..kan mak dah cakap, mak selalu lupa"

"alaaa, mak dapat jawab soalan nisah,kira mak pandaila tuh"

mak ketawa...

*******************************************************************

"betulkan mak, nisah cakap?"

"betul3!"

"huhu~mak macam upin dan ipin..mak tengok kartun eyk?"

mak ketawa lagi, "taklah, budak-budak kecik tu lah tengok."

*************************************************

seronoknya dengar mak ketawa. dah lama mak tak ketawa camtu kan?
mak mesti rindu nisah n ipah sangat2 kan?
huhu~ mak, kalau tahun ni nisah balik raya jer ok x?

saje lepas rindu~

mak , doakan nisah tabah, tabah,tabah....

3 comments:

ana said...

dgr kamu ckp telepon ngan mak,membuatkan saya rasa sayu.

cara kamu cakap ngan mak kamu kot buat saya tersentuh.

moga Allah berikan ketabahan kpd kamu my dear ukhti!

jazakillah =)

putih said...

jazakillah jugak!

=D

unie said...

iye, ibu mana yg x rindukan anaknya anisah. zahirkan kasih-sayangmu ketika ibumu masih ada. kak wan hanya dapat merasa kasih-sayang ibu kandung pun sehingga menginjak usia 15 sahaja. pengganti ibu x akan sama dan yang pergi x akan kembali :( ohh.. how i miss my mother!!! now i have 4 kids of my own, itulah pengubat rindu, itulah racun dan itu jugalah penawar :)

perasaan keibuan tu masyaAllah.. x tau la nak kata. x sangka dah ber'title'kan ummi hampir 6 tahun lamanya. semoga anak2 kepada ibu2 di luar sana dapat berbakti kepada ibu mereka selagi hayat mereka masih ada.

wallahualam.