photojournalism01# the beginning..

Bismillahirrahmanirrahim...
In The Name of Allah, The Most Gracious, Most Merciful

30 hb
*menandakan habisnya tempoh penyeksaan yang panjang,
*sibuk-sibuk kemas rumah dan terima tetamu yang ingin sama menghantar housemate balik.
*terkelam-kabut untuk ke bengkel photojournalism. Hamdallah a'la kulli hal, semua bilkheir.

2-6hb
*banyak kerja separa gila berlaku di sini.
*entah bagaimana boleh keluar usul outing ke alex untuk capture sunset. (tapi being budaknakal, tentulah seronok buat kerja-kerja begini =P )
*pukul 3 pagi, 2 insan naif terpinga-pinga di ramses apabila menyedari metro buka pukul 6 pagi.
(kesilapan yang tidak disengajakan. maaf buat mereka yang risau terutamanya pakcik.)

6hb.
-alex-sayyeda-hayyu asyir-hayyu sabie'-hussien dan jalan kaki balik selama 40 minit kerana jalan tutup meraikan maulud sayyeda zainab-

7hb.
berakhirnya sesuatu event. bermula event yang baru.event boleh bermula dan berakhir.
tetapi proses pembinaan diri itu suatu proseskan? yang takkan pernah berakhir selagi produk itu belum siap. dan produk itu takkan pernah siap.


saya suka gambar ini. thanx to aisyah dan emhoho yang sama-sama "outing hayyu asyir"

8 comments:

Dila Idrus said...

nakalnye budak ni!!!
ehh yg pic ats ni kwn akk ke?cm kwn sy lah,bdk azhar:D

putih said...

uit..
ye2, akk try to be good.
tpi nakal tu mcm semulajadi.

pic atas tu yg mane?
yg tudung pink tu ker?

Dila Idrus said...

pink?bkn purple ke?i mean yg pkai niqab ni.yg pink mne pulak ni?

sharifah syahirah TSM [chep] said...

haha.
kalau tudung pink, yakni gambar profile tu budak nakal,
kalau tudung purple tu adik yang sangat baik. btol x milah?
nk tgk gambar!

putih said...

@dila
bukan pics kat ats, pic kat bawah..
ptutla akk mcm plik..huhu~

@chep
huhu~ pandainya chep!!!
hehehe~
1-1 dulu ek..

Zainal said...

Isk nasib baik tak jadi apa2....lain kali tak boleh nak try2 macam tu lagi. Anyway thanks for everything.

putih said...

huhu~
terbangga pulak orang hebat datang blog ni..

=D

baik2..kami janji tak buat lagi!
thanks to u ,cikgu..kitorang banyak nyusahkan cikgu.huhu~

em said...

uyoh, pakcik komen di sini!

weh, sedih. hari first dh makan mknn boikot gara2 reunion. T__T